PRIDRUŽITE se nam tudi v letu 2017
Članarina PD Kamnik PZS ima številne podrobnosti o katerih si lahko preberete tukaj.

Vsi člani PZS so upravičeni do 25% popusta pri letni naročnini na Planinski vestnik in znaša 29,25 € (osnovna cena celoletne naročnine je 39 €).

puscica
Hitre povezave
alpinizem turno kolesarjenje športno plezanje ciciban planinec in mladi planinec
Strokovni članki / publikacije
  • Alpe brez meja - vabilo na predstavitev (PD)

Vabljeni na predstavitev knjige: ALPE BREZ MEJA - Najlepši vrhovi Vzhodnih Alp. KNJIŽNICA FRANCETA BALANTIČA KAMNIK dvorana v torek, 12. december 2017, ob 19. uri.

Več
  • Predstavitev knjige Nevarno proti vrhovom - Jani Bele (AO)

Jani Bele bo v četrtek, 30. novembra zvečer ob 20.30 v prostorih PD Kamnik na Šutni 42 predstavil svojo najnovejšo knjigo "Nevarno proti vrhovom". Po predstavitvi bo možno to knjigo tudi kupiti po promocijski ceni. To knjigo bi moral prebrati vsak, ki si želi varnejšega gibanja po gorah in planinah.

Lepo vabljeni

Več
  • Rokovnjaški pohod čez Tolsto goro po zaklad (PS)

Noč, tema, strah, gozd, šelestenje, pok vejice, veter ..., ki nas nesramno "zalezuje". Sence in polna luna. " Brrrr, ni šans, ne spraviš me samega v gozd. Morda, če sva dva, trije ... hm, pa še to je predaleč od civilizacije!".
    Več
  • ... in so res plezali kot pravi plezalci (MO)

Nekateri polni pričakovanj, drugi odločni in tretji sramežljivi, vendar vsi nasmejanih obrazov so se mali in večji plezalci oprijeli strmih previsov na plezalni steni PD Kamnik. Tako so otroci iz OŠ Stranje, Šmartno in Marije Vere naponili skoraj premajhen plezalni poligon našega društva.
Naše planinske koče
Plezalna stena
Kamniška koča na Kamniškem sedlu
ZAPRTA

Cojzova koča na Kokrskem sedlu
ZAPRTA

Vreme

Vremenska napoved

Ponedeljek, 11.12.2017 ob 7h Napoved za GORSKI SVET

Danes bo oblačno ter tudi megleno s padavinami, ki jih bo na Pohorju malo. Meja sneženja se bo zviševala in bo popoldne nad 1800 m nadmorske višine. Pihal bo zelo močan jugozahodni veter. Temperatura na 1500 m bo okoli 5, na 2500 m pa okoli 0 °C.

Vir: Državna meteorološka služba RS (meteo.si - ARSO)
2017-12-11 06:42