Medijsko središče

Prijava na e-novice

PRIDRUŽITE se nam tudi v letu 2016
Članarina PD Kamnik PZS ima številne podrobnosti o katerih si lahko preberete tukaj.

Vsi člani PZS so upravičeni do 25% popusta pri letni naročnini na Planinski vestnik in znaša 29,25 € (osnovna cena celoletne naročnine je 39 €).

puscica
Hitre povezave
alpinizem turno kolesarjenje športno plezanje ciciban planinec in mladi planinec
  • S planine Kisovec varneje in udobneje na Malo in Veliko planino (OP)

Petek, 12. avgusta 2016, je bil kot naročeno lep za delovno akcijo na poti s planine Kisovec proti Mali planini, ki je bila že prevečkrat preložena zaradi neugodnega vremena.
    Več
  • Top 10 slovenskih planinskih koč v izboru za naj kočo 2016 (OG)

Deset planinskih koč, ki ste jih z vašimi glasovi poslali neposredno v finale akcije Naj planinska koča 2016, je dobilo več kot 60 odstotkov od skupaj prispelih 23.600 glasov. Med deseterico so tri novinke, nekateri oskrbniki so finale pričakovali, druge je odziv planincev več kot prijetno presenetil.

Med finalistkami najdemo tudi našo Cojzovo kočo na Kokrskem sedlu.
    Več
  • Plezalni vodnik Plezališča brez meja (AO)

Še štirinajst dni in izšla bo nova izdaja plezalnega vodnika "Plezališča brez meja".
    Več
  • Vaš korak je pomemben - hodite po označenih poteh (ON)

Javni zavod Triglavski narodni park je v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije (Komisijo za varstvo gorske narave) pripravil kampanjo Vaš korak je pomemben - hodite po označenih poteh. Akcija je namenjena ozaveščanju najširše javnosti, zlasti obiskovalcev gorskega sveta, o pomenu varovanja narave in ohranjanju dobrega stanja vegetacije z uporabo označenih poti pri gibanju v (gorski) naravi.
Naše planinske koče
Plezalna stena
Kamniška koča na Kamniškem sedlu
ODPRTA

Cojzova koča na Kokrskem sedlu
ODPRTA

Vreme

Vremenska napoved

Sreda, 31.8.2016 ob 5h Napoved za GORSKI SVET

Danes bo sprva zmerno do pretežno oblačno, nekateri vrhovi bodo v oblakih. Le v vzhodnem delu naših gora bo več jasnine. Čez dan se bo delno zjasnilo, a začeli bodo nastajati plitvi kopasti oblaki. Pihal bo šibak veter večinoma vzhodne in severne smeri. Temperatura na 1500 m bo okoli 13, na 2500 m okoli 8 stopinj C.

Vir: Državna meteorološka služba RS (meteo.si - ARSO)
2016-08-31 04:56
© Planinsko društvo Kamnik, 2014 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta