Medijsko središče

Prijava na e-novice

PRIDRUŽITE se nam tudi v letu 2016
Članarina PD Kamnik PZS ima številne podrobnosti o katerih si lahko preberete tukaj.

Vsi člani PZS so upravičeni do 25% popusta pri letni naročnini na Planinski vestnik in znaša 29,25 € (osnovna cena celoletne naročnine je 39 €).

puscica
Hitre povezave
alpinizem turno kolesarjenje športno plezanje ciciban planinec in mladi planinec
  • Naši vodniki nikoli ne mirujejo, saj vedno nekaj raziskujejo ... (VO)

Na Kepo - po SV grebenu: Ko se hribovski prjatli srečamo, nas najprej zanima: "Si bil kaj v hribih? Kako je blo? Si kaj novega odkril, ...?" In tako smo slišali Sašino in Katjino navdušeno pripoved o SV grebenu Kepe. V en glas smo rekli: «Saša, tole pa poskrbi, da bo v programu!« Dosegli smo in čakali na njo - na Kepo!
    Več
  • Vse do vrha z nasmehom in opečenim nosom na obrazu (AO)

Picos de Europa - Vrhunska plezarija, odlična družba, lepo vreme, romantični razgledi in čudoviti hribi. 17 članov AO in GRS Kamnik smo v času od 1. - 13. 7. 2016 preživljali lepe trenutke v objemu gorovja Picos de Europa (Španija). Vreme je bilo kljub slabi vremenski napovedi idealno - visoko v gorah sonce, v dolini megla.

Več
  • Mladi planinci: Doživljajsko-planinski tabor Zelenica 2016 (MO)

Kamnik.info: V ponedeljek, 27. junija 2016, smo se mladi planinci OŠ Šmartno v Tuhinju, pod vodstvom učiteljice Lučke Drganc in Julije Remenik ter vodnika Franceljna Obreze, odpravili na planinski tabor. Tudi letos smo se odločili, da bomo tabor organizirali na Zelenici. Tako smo se najprej peljali z avtobusom do Ljubelja in se nato nato peš odpravili do Planinskega doma na Zelenici.
    Več
  • Odprava Denali 2016 (TSKO)

Odpravo Denali Kamnik 2016 smo sestavljali člani AO in TSKO Kamnik Cene Berčič, Bogdan Jamšek, Lado Kladnik, Pavel Ocepek, Ivan Resnik, Vital Vek in Peter Zarnik.
Naše planinske koče
Plezalna stena
Kamniška koča na Kamniškem sedlu
ODPRTA

Cojzova koča na Kokrskem sedlu
ODPRTA

Vreme

Vremenska napoved

Sobota, 30.7.2016 ob 6h Napoved za GORSKI SVET

Danes bo pretežno jasno. Čez dan se bodo razvili kopasti oblaki in proti večeru na območju Julijskih Alp in zahodnih Karavank ni izključena kakšna vročinska nevihta. Pihal bo šibek jugozahodnik. Temperatura na 1500 m bo okoli 18, na 2500 m pa okoli 11 stopinj C.

Vir: Državna meteorološka služba RS (meteo.si - ARSO)
2016-07-30 05:51
© Planinsko društvo Kamnik, 2014 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta