Medijsko središče

Prijava na e-novice

Članstvo v PD Kamnik
V planinsko društvo Kamnik se lahko včlanite v pisarni društva v Kamniku, Šutna 42. Uradne ure so: ponedeljek, petek od 9.-12. ure in sreda od 13.-17. ure. Pokličete nas tudi lahko po telefonu: (01) 8391 345 ali pa nam vaše želje sporočite po elektronski pošti.
Pridite – veseli bomo vaše družbe!
Hitre povezave
fotogalerije zgodovina dokumenti
  • Nova težka prvenstvena smer Lindiča, Prezlja in Česna v indijski Himalaji (AO)

Luka Lindič, Marko Prezelj in Aleš Česen so v indijski Himalaji splezali novo smer v severni steni Hagshuja (6657 m), že nekajkrat alpinistično »napadeno«, a do prihoda neustavljive slovenske trojice še nepreplezano. Prvenstvena smer v težki steni, ki so jo ocenili z ED, kar je najvišja stopnja francoske šeststopenjske lestvice, je nov razveseljiv dosežek svetovnega kova slovenskih alpinistov v Himalaji in brez dvoma najpomembnejši slovenski odpravarski dosežek letos, s katerim je vrhunska slovenska naveza po spletu naključij za las prehitela Britance z legendarnim alpinistom Mickom Fowlerjem na čelu.
    Več
  • Razpis MK PZS za sofinanciranje planinskih zimovanj (MO)

Upravni odbor MK PZS na podlagi sklepa 6. seje UO MK PZS, dne 1. oktobra 2014, objavlja javni razpis za izbor izvajalcev za sredstva Mladinske komisije Planinske zveze Slovenije v letih 2014 in 2015 za planinska zimovanja v skupni višini 3000,00 €.
  • Tri&Tri je Sedem (PD)

Vabilo na razstavo Anke Ažman, ki govori o Indiji in Šri Lanki ...
    Več
  • Iz bučnih semen v olje ... (PD)

Zaključni izlet aktivnih članov PD Kamnik je bil v soboto, 18. oktobra 2014. Pot nas je peljala v Gornjo Radgono, kjer smo si ogledali stalno muzejsko razstavo v muzeju Špital in samo mesto, v bližnji vasi Mele pa predelavo bučnih semen v olje.
Naše planinske koče
Plezalna stena
Kamniška koča na Kamniškem sedlu

ZAPRTA
  Cojzova koča na Kokrskem sedlu

ZAPRTA

Vreme

Napoved za gorski svet za danes

Četrtek, 23. oktober 2014, ob 10. uri

Danes oblačno, ponekod tudi megleno. Občasno bo snežilo, le pod okoli 1200 metri v glavnem deževalo. Pihal bo zmeren, predvsem v visokogorju močan severni veter. Temperatura na 1500 m bo okoli 0, na 2500 m pa dopoldne okoli -5, popoldne pa okoli -2 stopinji C.

Vir: Državna meteorološka služba RS (meteo.si - ARSO)
© Planinsko društvo Kamnik, 2014 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta