Medijsko središče

Prijava na e-novice

PRIDRUŽITE se nam tudi v letu 2017
Članarina PD Kamnik PZS ima številne podrobnosti o katerih si lahko preberete tukaj.

Vsi člani PZS so upravičeni do 25% popusta pri letni naročnini na Planinski vestnik in znaša 29,25 € (osnovna cena celoletne naročnine je 39 €).

puscica
Hitre povezave
alpinizem turno kolesarjenje športno plezanje ciciban planinec in mladi planinec
  • V marcu se prične alpinistična šola AO PD Kamnik (AO)

Kakšno naborništvo in vojska. Mlade fante morajo vzgajati starši in jih potem poslati v kamniško alpinistično šolo na "friziranje". Seveda vabljena tudi dekleta, ker brez vas se fantje težko znajdejo - kdo jim bo pa "spakiral rukzak"?!

Marca se na AO PD Kamnik začenja nova alpinistična šola pod vodstvom Tadeja Krišlja in lepo vabljeni ljubitelji gora in nekoristnega sveta.

Več
  • Zbor odsekov za varstvo gorske narave (ON)

Na podlagi 4. člena Pravilnika komisije za varstvo gorske narave Planinske zveze Slovenije (Obvestila PZS, letnik 40, št. 1, z dne 2. marec 2014) sklicujem ...
    Več
  • Nošak pred 40 leti (AO)

Vabljeni na predavanje o odpravi: "Nošak pred 40 leti", katere član je bil tudi naš Janez Volkar. Predavanje bo potekalo v sklopu 11. festivala gorniškega filma.

Več
  • Sonnblick 3106 m (TSKO)

V s snegom skromni turnosmučarski ponudbi smo se spomnili Matjaževega silvestrskega cilja.

Tokrat se nas je zbralo kar 16 TSKO-jevcev in skupaj s še tremi koroškimi kolegi smo ta dan na hribu predstavljali absolutno večino.

Naše planinske koče
Plezalna stena
Kamniška koča na Kamniškem sedlu
ZAPRTA

Cojzova koča na Kokrskem sedlu
ZAPRTA

Vreme

Vremenska napoved

Petek, 24.2.2017 ob 7h Napoved za GORSKI SVET

Danes bo oblačno ter ponekod tudi megleno. Predvsem v Julijcih in Karavankah bo lahko dopoldne občasno rahlo snežilo, popoldne pa se bodo padavine okrepile in razširile na vso državo. Dopoldne bo pihal močan jugozahodni, popoldne zmeren severovzhodni veter. Dopoldne bo temperatura na 1500 m okoli 2, na 2500 m pa okoli -4 stopinje C, popoldne pa se bo ohladilo.

Vir: Državna meteorološka služba RS (meteo.si - ARSO)
2017-02-24 06:53
© Planinsko društvo Kamnik, 2014 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta