Medijsko središče

Prijava na e-novice

PRIDRUŽITE se nam
Članarina PD Kamnik PZS ima številne podrobnosti o katerih si lahko preberete tukaj.

Vsi člani PZS so upravičeni do 25% popusta pri letni naročnini na Planinski vestnik in znaša 29,25 € (osnovna cena celoletne naročnine je 39 €).

puscica
Hitre povezave
fotogalerije zgodovina dokumenti vreme tophikingalps ciciban planinec in mladi planinec
  • Pravljica o mavričnih planincih ... (MO)

... ali kako smo preživeli drugi tabor Vesele Gorice.

Težko je strniti misli v nekaj stavkih in povedati kako "carsko" smo se imeli. Si predstavljate tisto, ko zjutraj odpreš zadrgo šotora in se pred tabo zariše silhueta Stene, po obrazu pa te pobožajo nežni žarki jutranjega sonca.

Več
  • Energijske ploščice, banane in pivo (TSKO)

V soboto zjutraj se nas je na OMV bencinskem servisu zbralo sedem zagrizenih kolesarjev. Moram povedati, da sva s Simonom povabila tudi prijatelje s Hrvaške in dva sta se odzvala na razpis. Na hitro smo popili kavico in se še z avti odpeljali do osnovne šole pred vasjo Zabiči (430 m), kjer smo pustili avtomobile in se s kolesi po makadamski cesti mimo Velikega Razbora odpravili na 20 kilometrski vzpon na Sviščake (1240 m).
    Več
  • Anketa - Planinska zveza Slovenije v letu 2015 (PD)

Spoštovana planinka, spoštovani planinec. V osrčju naših prizadevanj k še bolj prijazni in vam dostopni planinski organizaciji nas zanima, kaj si mislite o nas in naših storitvah. Vabimo vas k izpolnitvi ankete.
  • Todorka (2746 m) (MO)

Letos smo šli že drugo leto na planinarjenje v Bolgarijo, tokrat v gorovje Pirin. To gorovje je zaščiteno tako z UNESCO-vo zaščito, kot tudi zaščito narodnega parka. Za prvo turo smo si izbrali greben od Todorke (2746 m) do sedla Premkata in spust po dolini, kjer je veliko Banderiških jezer.
Naše planinske koče
Plezalna stena
Kamniška koča na Kamniškem sedlu

ODPRTA