Medijsko središče

Prijava na e-novice

PRIDRUŽITE se nam tudi v letu 2016
Članarina PD Kamnik PZS ima številne podrobnosti o katerih si lahko preberete tukaj.

Vsi člani PZS so upravičeni do 25% popusta pri letni naročnini na Planinski vestnik in znaša 29,25 € (osnovna cena celoletne naročnine je 39 €).

puscica
Hitre povezave
fotogalerije zgodovina dokumenti vreme tophikingalps ciciban planinec in mladi planinec
  • Predsednik Pahor je na posebni slovesnosti v Predsedniški palači vročil državna odlikovanja za dosežke slovenskih alpinistov, plezalcev in planincev (AO)

Zlati red za zasluge je za legendarne dosežke v alpinizmu in prispevek k prepoznavnosti Slovenije v svetu prejel Marko Prezelj, edini alpinist na svetu, ki je kar štirikrat prejel najuglednejše svetovno alpinistično priznanje, zlati cepin. Prezelj, ki ga uvrščajo med velikane sodobnega svetovnega klasičnega alpinizma in o njegovih dosežkih z globokim spoštovanjem pripovedujejo najboljši alpinisti sveta, se je v zahvali za odlikovanje spomnil na tiste, ki so z njim hodili v hribe in se zahvalil za spodbudo vsem, ki ga spremljajo na njegovi planinski poti.
    Več
  • Dan kamniških planin (PD)

SPOŠTOVANI LJUBITELJI KAMNIŠKIH PLANIN - Planinsko društvo Kamnik vas vljudno vabi, da se nam pridružite v nedeljo, 26. junija 2016, ob 11. uri na prireditvi DAN KAMNIŠKIH PLANIN, ki bo pri Kamniški koči na Kamniškem sedlu.

Več
  • Kamniški lionisti so planincem podaril defibrilator (PD)

Z včerajšnjim Poletnim večerom na gradu Zaprice so kamniški Lionsi zaključili še eno delovno leto, ob tej priložnosti pa so predstavniku Planinskega društva Kamnik izročili tudi defibrilator, ki bo kaj kmalu svoje stalno mesto dobil v Cojzovi koči na Kokrškem sedlu.
  • Vabljeni v gore (PD)

Od danes naprej sta znova stalno odprti obe planinski koči - Cojzova koča na Kokrškem sedlu in Kamniška koča na Kamniškem sedlu. Vabljeni.
Naše planinske koče
Plezalna stena
Kamniška koča na Kamniškem sedlu
ODPRTA

Cojzova koča na Kokrskem sedlu
ODPRTA

Vreme

Vremenska napoved

Nedelja, 26.6.2016 ob 6h Napoved za GORSKI SVET

Danes bo spremenljivo oblačno, občasno bodo vrhovi v megli. Tekom dneva bodo nastajale krajevne nevihte. Pihal bo šibak veter južnih smeri. Temperatura na 1500 m bo okoli 14, na 2500 m pa okoli 8 stopinj C.

Vir: Državna meteorološka služba RS (meteo.si - ARSO)
2016-06-26 06:03
© Planinsko društvo Kamnik, 2014 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta