Medijsko središče

Prijava na e-novice

PRIDRUŽITE se nam
Članarina PD Kamnik PZS ima številne podrobnosti o katerih si lahko preberete tukaj.

Člani PD Kamnik imajo ugodnosti spanja na planinskih kočah in plezanja na plezalni steni.

puscica
Hitre povezave
fotogalerije zgodovina dokumenti vreme tophikingalps ciciban planinec in mladi planinec
  • Ceredo (ŠP)

Ko smo ponovno štartali z našim športno plezalnim odsekom, je padla ideja, da bomo organizirali skupne plezalne vikende. Ker je letos praznik 31. 10. priročno prišel na petek, sem predlagal podaljšani vikend ob Gardskem jezeru. Nekateri pa so si vikend plezanja podaljšali v 9 dni.
    Več
  • Slovenski športni plezalci v pričakovanju finalne tekme svetovnega pokala v Kranju (ŠP)

Pred letošnjo finalno tekmo svetovnega pokala v težavnostnem plezanju, ki jo bo 15. in 16. novembra 2014 že 19. gostila dvorana Zlato polje v Kranju, so na novinarski konferenci Planinske zveze Slovenije najboljši slovenski športni plezalci Mina Markovič, Maja Vidmar, Domen Škofic in Urban Primožič razgrnili pričakovanja pred prestižno preizkušnjo na domačih tleh, ki bo - verjamemo - krona letošnje več kot uspešne sezone slovenske reprezentance v športnem plezanju pod vodstvom Romana Krajnika.
    Več
  • Na sejmu Narava-zdravje tudi stojnica Planinske zveze Slovenije (PD)

Prihodnji teden se bo na Gospodarskem razstavišču od četrtka 13. do nedelje 16. novembra 2014 odvil 45. sejem Narava-zdravje, ki promovira zdrav življenjski slog. Pri tem ni pomembno le, kaj jemo in kako se gibljemo, pač pa tudi, kako bivamo in kakšen je naš odnos do okolja. Sejem nagovarja s svojimi vsebinami vse generacije, spodbuja jih k ozaveščenemu odločanju in izbiranju. Seznanja jih s pojmi, kot so trajnostno, ekološko, naravno idr.
    Več
  • Status društva v javnem interesu (PD)

Na Centru za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij (CNVOS), katerega članica je tudi Planinska zveza Slovenije, so pripravili zelo pregledno obrazložitev, kaj pomeni status društva v javnem interesu, pogoje za pridobitev tega statusa ter pravice, ki izhajajo iz tega statusa.
Naše planinske koče
Plezalna stena
Kamniška koča na Kamniškem sedlu

ZAPRTA
  Cojzova koča na Kokrskem sedlu

ZAPRTA

Vreme

Napoved za gorski svet za danes

Sreda, 26. november 2014, ob 8. uri

Danes bo oblačno in tudi megleno. Ponekod bo lahko naletaval sneg. V visokogorju bo pihal šibak, občasno zmerenzahodni veter, v sredogorju šibak veter vzhodnih smeri. Temperatura na 1500 m bo okoli -1, na 2500 m okoli -2 stopinji C.

Vir: Državna meteorološka služba RS (meteo.si - ARSO)
© Planinsko društvo Kamnik, 2014 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta