Medijsko središče

Prijava na e-novice

PRIDRUŽITE se nam tudi v letu 2016
Članarina PD Kamnik PZS ima številne podrobnosti o katerih si lahko preberete tukaj.

Vsi člani PZS so upravičeni do 25% popusta pri letni naročnini na Planinski vestnik in znaša 29,25 € (osnovna cena celoletne naročnine je 39 €).

puscica
Hitre povezave
fotogalerije zgodovina dokumenti vreme tophikingalps ciciban planinec in mladi planinec
  • Gran Paradiso (4061m) (TSKO)

Prosti dnevi okrog 1. maja so priložnost za obisk bolj oddaljenih destinacij. Mi smo si tokrat izbrali najvišji vrh sosednje Italije. Morda bo kdo mislil, da gre za pomoto, toda če odštejemo vse štiritisočake, ki si jih Italijani delijo s Francozi in Švicarji, ostane Gran Paradiso najvišji; če pa smo še malo »žleht«, pa bi lahko tudi o tem debatirali, saj je pokrajina Aosta, iz katere se dviga, dosti bolj francoska kot italijanska.
    Več
  • Izdelek tedna - Po svoji sledi (PD)

V tednu od 28. aprila do 5. maja 2016 smo za vas pripravili naslednji Izdelek tedna: Po svoji sledi avtorja Toneta Škarje. V času tega tedna lahko izdelek kupite s 25-odstotnim popustom.
    Več
  • Filmsko ob Aljaževem stolpu, na SPP in z Markom Prezljem (OP)

RTV Slovenija je v zadnjem času ustvarila več dokumentarnih filmov s planinsko vsebino, ki si jih je vredno ogledati še enkrat, saj so na voljo v televizijskem arhivu. Naj vam filmi Aljažev stolp: "Ta pleh ima dušo", Na poti: z Markom Prezljem in Na poti: Slovenske planinske poti popestrijo praznične dni.
    Več
  • Dobrodelni koncert za defibrilator (PD)

Gorenjski glas, 26.4.2016: Kamnik-Člani Lions kluba Kamnik in pevci MePZ Odmev so v petek, 22. aprila, v Domu kulture Kamnik pripravili dobrodelni koncert gospel glasbe, na katerem so nastopili tudi Prijatelji dixilanda.
Naše planinske koče
Plezalna stena
Kamniška koča na Kamniškem sedlu
ZAPRTA

Cojzova koča na Kokrskem sedlu
ZAPRTA

Vreme

Vremenska napoved

Četrtek, 5.5.2016 ob 6h Napoved za GORSKI SVET

Danes zjutraj in dopoldne bo oblačno z rahlimi padavinami, snežilo bo nad okoli 1700 metri. Popoldne se bodo oblaki trgali, možna bo kakšna posamezna ploha. Pihal bo severovzhodni veter, ki bo počasi slabel. Temperatura na 1500 m bo okoli 4, na 2500 m pa okoli -2 stopinji C.

Vir: Državna meteorološka služba RS (meteo.si - ARSO)
2016-05-05 05:57
© Planinsko društvo Kamnik, 2014 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta