Medijsko središče

Prijava na e-novice

PRIDRUŽITE se nam tudi v letu 2016
Članarina PD Kamnik PZS ima številne podrobnosti o katerih si lahko preberete tukaj.

Vsi člani PZS so upravičeni do 25% popusta pri letni naročnini na Planinski vestnik in znaša 29,25 € (osnovna cena celoletne naročnine je 39 €).

puscica
Hitre povezave
fotogalerije zgodovina dokumenti vreme tophikingalps ciciban planinec in mladi planinec
  • Ni nov, je pa od nedelje za člane PZS ter društva cenejši – Planinski zabavnik (MO)

Pred dnevi je Planinski zabavnik praznoval polletnico izdaje. Tako je končno dovolj star, da vam ga lahko ponudimo znižanega za 20 % - toliko namreč znaša popust za nakup edicij Planinske založbe PZS za člane PZS ter planinska drušva.
    Več
  • Tečaj varnejše hoje v snegu v planine (VO)

Vodniški odsek PD Kamnik je organiziral in izvedel kratek tečaj za varnejšo hojo v planine v snegu. Teoretična predavanja so bila 16. decembra 2015 v prostorih PD, praktična tura pa 9. januarja 2016. Ker se nekateri niso mogli udeležiti praktičnega dela, bo za njih to ponovljeno 8. februarja.
    Več
  • Razpis za zimovanje otrok na Mali planini (MO)

Mladinski odsek Planinskega društva Kamnik objavlja razpis VESELE GORICE V SNEGU - Zimovanje za otroke od tretjega do devetega razreda OŠ.

Ej, otroci, poleti se je na taboru Vesele Gorice tako "full hudo dogajalo", da ne bomo dočakali poletja in smo rekli - ja hudirja, saj smo pravi planinci in pravi planinci hodijo v gore tudi pozimi. Tako so si naše Vesele Gorice nadele volneno kapico in veselo odkorakale na Veliko planino. Se jim bomo pridružili?! Sevedaaaaa ...
    Več
  • Tečaj turnega smučanja (TSKO)

Turno smučarski kolesarski odsek PD Kamnik razpisuje tečaj turnega smučanja. Tečaj vsebinsko zajema teoretični in praktični del.
Naše planinske koče
Plezalna stena
Kamniška koča na Kamniškem sedlu
ZAPRTA

Cojzova koča na Kokrskem sedlu
ZAPRTA

Vreme

Vremenska napoved

Sobota, 13.2.2016 ob 10h Napoved za GORSKI SVET

Danes bo sprva še oblačno s sneženjem, ki bo zjutraj in dopoldne ponehalo. Čez dan bo precej jasno. Pihal bo šibak jugozahodni veter, ki se bo zvečer okrepil. Temperatura na 1500 m bo okoli -1, na 2500 m okoli -7 stopinj C.

Vir: Državna meteorološka služba RS (meteo.si - ARSO)
2016-02-13 09:50
© Planinsko društvo Kamnik, 2014 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta