|

Medijsko središče

Prijava na e-novice

PRIDRUŽITE se nam
Članarina PD Kamnik PZS ima številne podrobnosti o katerih si lahko preberete tukaj.

Vsi člani PZS so upravičeni do 25% popusta pri letni naročnini na Planinski vestnik in znaša 29,25 € (osnovna cena celoletne naročnine je 39 €).

puscica
Hitre povezave
fotogalerije zgodovina dokumenti vreme tophikingalps ciciban planinec in mladi planinec
 • ZAPRTA Koželjeva pot od Iverja (PD)

  Planinsko društvo Kamnik obvešča, da je zaradi podrtega drevja in podorov do nadaljnjega ZAPRTA Koželjeva pot od Iverja oz. kamnoloma Calcit do Ribje peči oz. spodnje postaje nihalke na Veliko planino.
  Več
 • Kako varneje v gore – nasveti za varnejše obiskovanje gorskega sveta (PD)

  Prav hitro in z velikim veseljem se bližata poletje in čas dopustov, ko se bomo odpravili vsak na svoj konec, eni na potovanja, drugi na morje, tretji bodo namenili čas ureditvi doma in vrtnarjenju, četrti bodo odšli na počitnice ob reko in po različnih krajih s kolesi ... Nekateri pa se boste odpravili v planine, gore, ki vas in nas s svojo lepoto vabijo, tja pa se odpravimo le primerno pripravljeni in pravilno opremljeni. Lahko se odpravite na krajši dnevni izlet, na daljši pohod ali pa na večdnevno turo - od planinske koče do planinske koče.
  Več
 • Samo še plan naredimo ... (VO)

  13. in 14. 6. 2015 - Ta vikend praznujemo Dan kamniških planin, prihodnji vikend se bo dogajal 1. Pohodniški festiavl v Kamniško Savinjskih Alpah, pretekli vikend pa smo imeli v Kamniških planinah v gosteh planince iz Bosne iz PSD Zlatni ljiljan.

  Še pred prihodom je njihov organizacijski vodja,Husein Šabić, Šerkija prosil za pomoč pri vodenju v gorah in organizaciji njihovega izleta v Kamniških Alpah - tako je vsa stvar pristala na našem vodniškem odseku.
  Več
 • Valeta in ponočevanje po afterpartiju (MO)

  ... uf, tale naša mladina je pa neumorna. Ko človek že misli, da se vse vrti le še okrog telefonov in družabnih omrežij, mu večer popestri e-pošta fanta in punce, ki svoj prosti čas s starši preživljata v naravi.
  Več
Naše planinske koče
Plezalna stena
Kamniška koča na Kamniškem sedlu

ODPRTA
  Cojzova koča na Kokrskem sedlu

ODPRTA
 
Vreme
 

Facebook
© Planinsko društvo Kamnik, 2014 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta