|

Medijsko središče

Prijava na e-novice

PRIDRUŽITE se nam tudi v letu 2016
Članarina PD Kamnik PZS ima številne podrobnosti o katerih si lahko preberete tukaj.

Vsi člani PZS so upravičeni do 25% popusta pri letni naročnini na Planinski vestnik in znaša 29,25 € (osnovna cena celoletne naročnine je 39 €).

puscica
Hitre povezave
fotogalerije zgodovina dokumenti vreme tophikingalps ciciban planinec in mladi planinec
 • Grossvenediger (3666m) (TSKO)

  10.5.2016: Pretekli vikend se je 12 članov TSKO Kamnik udeležilo skupne zaključne ture sezone na Grossvenediger. Kar dolga pot nas je vodila do kamnoloma nad vasjo Hinterbichl, kjer je sledil znani nateg z Venediger taksijem - 6 evrov za vožnjo do prvega plazišča; komaj se dobro usedeš, je vožnje že konec.
  Več
 • Namesto razbojnikov sedaj pohodniki in planinci (PD)

  Nočni Rokovnjaški pohod: Ponoči z 21. na 22. maj 2016 Planinsko društvo Kamnik organizira že tradicionalni Nočni Rokovnjaški pohod. Miran Jereb, planinski vodnik in zadnja leta tudi vodja pohoda, ki sodeluje že devetnajsto leto pojasnjuje: "Nočni pohodi štejejo za zahtevno obliko in imajo določeno število privržencev, veliko ljudi pa se vsaj enkrat rado preizkusi na takem pohodu. Izvedba pa tudi nam organizatorjem vsako leto prinaša nove izzive (izbira primerne trase) in tako vztrajamo že šestindvajset let."
  Več
 • Dan slovenskih planinskih doživetij 2016 (PD)

  Celodnevno planinsko dogajanje na Golteh, doživetja za mlade planince, družine in odrasle, vodeni planinski in turnokolesarski izleti, prikazna vaja gorskega reševanja, nastop planinskih pevskih zborov, osrednja prireditev s sprevodom praporščakov in odprtjem Slovenske turnokolesarske poti in še več je dobrih razlogov, da se nam v soboto, 18. junija 2016, pridružite na Mozirski koči na Golteh. Prisrčno vabljeni!
  Več
 • Gran Paradiso (4061m) (TSKO)

  Prosti dnevi okrog 1. maja so priložnost za obisk bolj oddaljenih destinacij. Mi smo si tokrat izbrali najvišji vrh sosednje Italije. Morda bo kdo mislil, da gre za pomoto, toda če odštejemo vse štiritisočake, ki si jih Italijani delijo s Francozi in Švicarji, ostane Gran Paradiso najvišji; če pa smo še malo »žleht«, pa bi lahko tudi o tem debatirali, saj je pokrajina Aosta, iz katere se dviga, dosti bolj francoska kot italijanska.
  Več
Naše planinske koče
Plezalna stena
Kamniška koča na Kamniškem sedlu
ZAPRTA
 
Cojzova koča na Kokrskem sedlu
ZAPRTA
 
Vreme
 

Vremenska napoved

Petek, 27.5.2016 ob 6h Napoved za GORSKI SVET

Danes zjutraj in dopoldne bo pretežno jasno. Sredi dneva in popoldne se bodo razvili kopasti oblaki. Pihal bo šibak jugozahodnik. Temperatura na 1500 m bo okoli 15, na 2500 m pa okoli 8 stopinj C.


Vir: Državna meteorološka služba RS (meteo.si - ARSO)
2016-05-27 05:51
Facebook
© Planinsko društvo Kamnik, 2014 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta