Medijsko središče

Prijava na e-novice

PRIDRUŽITE se nam
Članarina PD Kamnik PZS ima številne podrobnosti o katerih si lahko preberete tukaj.

Vsi člani PZS so upravičeni do 25% popusta pri letni naročnini na Planinski vestnik in znaša 29,25 € (osnovna cena celoletne naročnine je 39 €).

puscica
Hitre povezave
fotogalerije zgodovina dokumenti vreme tophikingalps ciciban planinec in mladi planinec
  • Z Vladimirjem Habjanom ob 110-letnici PD Litija (PD)

Knjižnica Litija v torek, 24. marca 2014, gosti Vladimirja Habjana, slovenskega planinskega pisca, urednika Planinskega vestnika, novinarja in fotografa. Prireditev sodi v sklop praznovanj 110-letnice Planinskega društva Litija. Prijazno vabljeni!
    Več
  • Zakaj biti član PD - stvar zavesti in ponosa (PD)

Občni zbor PD Kamnik: Na letošnjem rednem občnem zboru Planinskega društva Kamnik, se je v petek, 20. marca 2015, v jedilnici Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra v Kamniku zbralo okoli sto članov. Pred uradnim delom so v kulturnem programu, ki ga je pripravila Vladka Vremšak, navdušili člani dramske in planinske skupine OŠ Stranje pod mentorstvom Mire Papež in Stanke Kočar, učenec Glasbene šole Kamnik Gaj Prah na klavirski harmoniki pod mentorstvom Roberta Smolnikarja.
    Več
  • Kamniške pravljične poti Irene Cerar (PD)

Založba Sidarta: Pred izidom je novi družinski izletniški vodnik Kamniške pravljične poti. Avtorica Irena Cerar nas v svoji tretji knjigi pravljičnih poti popelje po bogatem in raznolikem svetu ljudskega pripovedništva, ki se je ohranilo v okolici Kamnika.

Vabljeni k prednaročilu, saj bo cena knjige v redni prodaji 20% višja.

Več
  • Tečaj alpskega smučanja (TSKO)

Kranjska gora, 5. in 6. marec 2015: Tečaj alpskega smučanja se je odvijal na nočni smuki na smučišču v Kranjski gori. Oba večera se je tečaja udeležilo 10 članov TSKO-ja.
Naše planinske koče
Plezalna stena
Kamniška koča na Kamniškem sedlu

ODPRTA: 28. in 29. 3. 2015
  Cojzova koča na Kokrskem sedlu

ZAPRTA

Vreme

Napoved za gorski svet za danes

Ponedeljek, 30. marec 2015, ob 4. uri

Danes zjutraj se bo oblačnost umikala proti vzhodu. Nato bo sprva delno jasno, sredi dneva in popoldne pa bo pretežno oblačno s krajevnimi plohami. Nekateri vrhovi bodo popoldne v oblakih. Pihal bo šibak do zmeren zahodni do jugozahodni veter, proti večeru pa severozahodnik. Temperatura na 1500 m bo okoli 3, na 2500 m okoli -1 stopinja C.

Vir: Državna meteorološka služba RS (meteo.si - ARSO)
© Planinsko društvo Kamnik, 2014 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta