PRIDRUŽITE se nam tudi v letu 2018
Članarina PD Kamnik PZS ima številne podrobnosti o katerih si lahko preberete tukaj.

Vsi člani PZS so upravičeni do 25% popusta pri letni naročnini na Planinski vestnik in znaša 29,25 € (osnovna cena celoletne naročnine je 39 €).

puscica
Hitre povezave
alpinizem turno kolesarjenje športno plezanje ciciban planinec in mladi planinec
Strokovni članki / publikacije
  • Greva pod objem gora - doživljajsko-planinski tabor planinske skupine OŠ Šmartno v Tuhinju (PS)

Prvi teden julija (od 3. do 6. 7. 2018) smo se člani planinske skupine OŠ Šmartno v Tuhinju odpravili na doživljajsko-planinski tabor v Logarsko dolino. Tabor, ki se ga je udeležilo 14 učencev in učenk naše šole, je bil zaradi lepe narave, dobre kulinarike in seveda odlične družbe nepozabno doživetje.
    Več
  • Kot bi Klemen rekel: MAGNIFIQUE! (AO)

Kot vsako leto, smo se tudi letos z odsekom odpravili na plezalni tabor. Bila je Albanija, pa Norveška, Španija ...

... tokrat pa nas je zaneslo v pogorje Ecrins v Francijo ...
    Več
  • Maloško poldne in Ostra peč (VO)

V soboto 23. junija smo uživali v majhnih stvareh; bili smo majhna skupina petih zagnanih planincev, spopadli smo se s kratko a sladko ferato in uživali razglede na hribu z bolj malo prostora.
    Več
  • Pesem je odmevala med Brano in Planjavo in napolnjevala srca (PD)

Dan Kamniških planin s prijatelji iz Trofaiacha: Sobotno jutro se je začelo s petkovo osvežitvijo, ki je na najvišjih vrhovih pustila drobec snega kot sladkor na sveže pečenem pecivu. Prijatelji iz Trofaiacha so s sabo prinesli sonce. Svežina jutra in topli sončni žarki so bili popolna kombinacija za prijeten vzpon na Kamniško sedlo, kjer nas je v topli koči pričakal oskrbnik Simon s svojo ekipo.
Naše planinske koče
Plezalna stena
Kamniška koča na Kamniškem sedlu
ODPRTA: LEPO VABLJENI.

Cojzova koča na Kokrskem sedlu
ODPRTA: LEPO VABLJENI.

Vreme

Vremenska napoved

Četrtek, 16.8.2018 ob 6h Napoved za GORSKI SVET

Danes bo sončno z nekaj plitve kopaste oblačnosti. Pihal bo šibak veter vzhodnih smeri. Temperatura na 1500 m bo okoli 14, na 2500 m pa okoli 8 °C.

Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2018-08-16 06:30