PRIDRUŽITE se nam tudi v letu 2017

Dobrodošli v naši družbi.

Člani planinskih društev (PD) združenih v Planinski zvezi Slovenije (PZS) smo aktivna skupnost obiskovalcev planin in narave, ki si želi v vseh letnih časih in razmerah odgovorno spoznavati naravo, gojiti planinstvo, izlete v gore, pa tudi na območja večnega snega in ledenikov, hojo s krpljami, turno smučanje, alpinizem v vseh razmerah, plezanje preko zaledenelih slapov ... pri tem pa zanamcem ohraniti prvobitno planinsko pokrajino.

PLAČILNA MESTA ČLANARINE PZS
Na sedežu Planinskega društva Kamnik v času uradnih ur (ponedeljek in petek od 9. - 12. ure in v sredo od 13. - 17. ure).
Članarino lahko uredite tudi preko spletne strani, kjer lahko vsakič preverite status svojega članstva v Planinskem društvu.

Vse potrebne dodatne informacije najdete na vstopni točki za članarino PZS - clanarina.pzs.si

POMEMBNO: PZS je zgolj posrednik za planinska društva in ne včlanjuje posameznikov neposredno v PZS. Posameznik, ki se bo odločil za to možnost, bo moral obvezno navesti ime društva, v katerega se včlanjuje.

portal_clanarina_570_pxi

ZAVAROVANJA - več na tej povezavi
Člansko zavarovanje je sklenjeno pri zavarovalnici Adriatic Slovenica d. d.. Z njo je sklenjena pogodba za nezgodno zavarovanje članov, zavarovanje stroškov reševanja v tujini z 24 urno asistenco in zdravstveno asistenco za tujino ter zavarovanje zasebne odgovornosti članov PZS. V zavarovanje je vključeno tudi zavarovanje odgovornosti Planinske zveze Slovenije in strokovnih kadrov PZS.

PDF Zgibanka Zavarovanje članov Planinske zveze Slovenije (1,3 MB)

UGODNOSTI - več o ugodnostih
Prav tako lahko, kot člani PZS, koristite številne ugodnosti pri različnih ponudnikih planinske, kolesarske, kamp in druge opreme, ter pri ponudnikih turističnih in namestitvenih kapacitet.

PDF Seznam ugodnosti članov PZS (332 kB)

PLANINSKI VESTNIK - več o reviji na tej povezavi
Vsi člani PZS upravičeni do 25 % popusta pri letni naročnini in znaša 29,25 € (osnovna cena celoletne naročnine je 39 €). Na revijo se lahko naročite >>>.

ČLANARINA V LETU 2017 - več o posamezni kategoriji članstva

KATEGORIJE članstva Priporočena članarina v EUR
A polnoletna oseba - aktivni obiskovalec domačih in tujih gora z največjim obsegom ugodnosti  55,00
A/ družinski popust  50,00

polnoletna oseba - aktivni obiskovalec domačih in tujih gora z osnovnim obsegom ugodnosti  25,00
B/ družinski popust  20,00
B1
polnoletna oseba - oseba, starejša od 65 let z osnovnim obsegom ugodnosti
B/zamejci vrsta članarine samo za člane zamejskih planinskih društev*  11,00
S+Š
srednješolec ali študent do vključno 26. leta starosti
S+Š/ družinski popust
P+O
predšolski ali osnovnošolski otrok in mladostnik
P+O/ družinski popust
OPP  oseba s posebnimi potrebami, brez poslovne sposobnosti    7,00
OPP/ družinski popust 5,60

*B/zamejci je vrsta članarine samo za člane zamejskih planinskih društev, ugodnosti so enake kot pri članarini B. Tujcem se proda običajna članarine odvisno od ugodnosti, ki jo želijo.