Letni program 2019 Medijsko središče Prijava na e-novice

Arhiv dogodkov - , 2019
09.03.2019: dolina Glinščice/ Mali Kras 457 m VO
Iz Jezera ( San Lorenzo) se bomo podali po grebenu nad dolino Glinščice, se spustili vanjo, nato se vzpeli do cerkve Sv. Marije ne Pečah in naprej na vrh Malega Krasa. Od tam proti najnižje ležeče „gorski“koči (82 m) in nazaj do izhodišča.
Več
15.03.2019: PREMUŽIČEVA STEZA - IZLET JE POLNO ZASEDEN! DODATNE PRIJAVE LAHKO DODAMO SAMO ŠE NA ČAKALNO LISTO. VO
V maju organiziramo v sodelovanju s PD Mengeš, dvodnevno potepanje po Nacionalnem parku Severni Velebit na Hrvaškem. Prehodili bomo cca. 15 km del Premužičeve poti na odseku Zavižan – koča Alan. Premužičeva steza je 57 km dolga planinska pot, ki vodi čez Severni in Srednji del Velebita, od planinskega doma Zavižan, do Oštarijskih vrat. Zgrajena je bil v štirih letih, od 1930 do 1933. Poimenovana je po gozdarskem inženirju Anti Premužiću, ki je pot projektiral, organiziral in sodeloval pri gradnji.
23.03.2019: VINSKA GORA – RADOJČ – RAMŠAKOV VRH VO
Od cerkve Sv. Janeza (Vinska Gora) se bomo po levem robu Gonžarjeve peči povzpeli do Radojča (937 m), nadaljevali po grebenu na Ramšakov vrh in se spustili do lovske koče. Od tu se bomo povzpeli še na Vinsko goro (806 m) in nato vrnili na izhodišče.
Več
© Planinsko društvo Kamnik, 2019 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta