Letni program 2019 Medijsko središče Prijava na e-novice

petek, 26. april 2019, ogledov: 129

MLADINSKI ODSEK - kolesarska tura

Greš na kolesarski izlet? ... Ja, itak!

Kdaj26.04.2019 16:00
KjeMlinčki pri Suhadolah
PodročjeKamniško Savinjske alpe
Vodnik / kontaktSimon in Barbara Berlec
PrijavePrijave so možne preko obrazca (glej sliko v priponki) na email: mladinski.odsek@pdkamnik.si do čet
InformacijeDODATNE INFORMACIJE dobite pri vodji izleta Simonu Berlecu - 031 369 431
TežavnostKolesarska tura ni zahtevna in je primerna za vse otroke, ki so sposobni sami obvladovati kolo.
PotLahka pot
Trajanje/dolžina25 km
Oprema / dokumenti-izpravno kolo - čelado - primerna oblačila - nahrbtnik - malico in pijačo

Dragi mladi planinci, vabimo vas da se nam pridružite na kolesarskem izletu do mlinčkov pri Suhadolah. Pot bomo začeli v Kamniku, pred osnovno šolo Frana Albrehta. Peljali se bomo proti Podgorju, bolj spretni po grebenski gozdni poti, mlajši čez vas. Mimo Križa bomo prispeli do Suhadol in se v tamkajšnjem gozdu ustavili pri mlinčkih. Tam bomo imeli postanek, namenjen ogledu in preštevanju mlinčkov in okrepčilu. V Kamnik se bomo vrnili po poljskih poteh mengeškega polja. Dobimo se pred Osnovno šolo Frana Albrehta v Kamniku v petek, 26.4.2019, ob 16:00 uri. Turo končamo na izhodišču predvidoma ob 19 uri. Obvezne prijave, število prostih mest je omejeno!

© Planinsko društvo Kamnik, 2019 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta