Objavil/a: Matjaž Šerkezi, ponedeljek, 23. oktober 2017, ogledov: 361

Mlinčki

Za goro nad vodo, vrti mlinsko se kolo, kolo prehitro se vrti, pojdi ga ustavit ti!

Otroci, večina jih ne pozna več teh izštevank, ki smo jih brali v vrtcu. Vendar, ko smo bili na cilju pri mlinčkih, se mi je to ves čas vrtelo po glavi.

171020_Mlincki_3

Menda so fantje potegnili čez polje kot hitra strela in bili nazaj pri šoli pol urce prej. Tam so si popestrili čakanje na starše z Oskarjevim kolesom, ki je imel take gume kot traktor in je po stopnicah letel kot sneta skira... Otroci so zakon!

171020_Mlincki_1

Hvala vsem otrokom, da ste se udeležili turce in seveda vsem pomočnicam kolesarskega popotovanja.

Besedilo: Barbara Berlec
Fotografije: Simon Berlec

OŠ Stranje, Planinski krožek
Jesenska pripoved ...

... o soncu, obarvanih listih, jabolku, kolesarjenju, planinskemu pohodu - preprosto zato, ker je jesen in ker te kličem.

Turno kolesarski izlet je bil organiziran v okviru Mladinskega odseka Planinskega društva Kamnik.
Vodniki, ki so sodelovali na turi: Simon Berlec; vodja, Barbara Berlec, Katja Mlakar, Vlasta Bizjak in Tinkara Skamen Šerkezi.

Vir: http://tsko.pdkamnik.si in OŠ Stranje