Mladinski odsek

Organizira planinske pohode in izlete v naravo in s tem spoznavanje naravnih lepot in znamenitosti. Mladinski odsek je namenjen za vrtce, osnovnošolce in srednješolce, ki se kasneje lahko vključujejo tudi v ostale dejavnosti planinskega društva. Organizira se tedenski poletni tabor in dvodnevni izleti skozi vse leto. Na ture se povabi tudi starejše mentorje, ki so pripravljeni deliti z nami znanja in izkušnje. Poskrbeli pa bodo tudi za našo varnost. Namenjeno je za vse tiste, ki ne vedo kaj bi počeli med vikendi in jih veseli potepanje po gorah ter prijetno druženje.

Kontaktna oseba: Vlasta Bizjak, mladinski.odsek@pdkamnik.si

20150316_pdkamnik_mo_predstavitev_001

Zadnje novice

19.11.2017: ... in so res plezali kot pravi plezalci (MO) 07.11.2017: Postal bom plezalec (MO) 23.10.2017: Mlinčki (MO) 21.10.2017: Recept za dober izlet = zanimiv cilj + dobra družba + nasmejani otroci + dobra malica + prijazni vodniki (MO) 15.10.2017: Kolesarski izlet z Mladinci (MO)